If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи няма нещо особено около свалянето на амортисьора, не се отпуска някък пружината.
Добре това ме успокоява и мисля да се захвана сам с задачата.
Един съвет... Когато монтираш носачите завърти болта, който държи носача (който минава през тампоните) в момента трябва главата му е към двигателния отсек. Като го слагаш го направи да сочи навън. Да си спестиш голямото разглобяване за напред. Като го завъртиш после ще ти е по-лесен демонтажа. Развиваш само този болт и гайката на шарнира и носача пада. Успех, не е много сложно ще се справиш.
Благодаря за съвета.
Само ако някой каже как се свалят тампоните на горните носачи за да ги смажа и със какво да ги смажа, или мога ли да мина без това ?
И да я захващам.
Благодаря за съвета.
Само ако някой каже как се свалят тампоните на горните носачи за да ги смажа и със какво да ги смажа, или мога ли да мина без това ?
И да я захващам.
Може на менгеме.
Но вътре в гумата на тампона има запресован метал и може да го повредиш, като изкривиш метала, после ще се износи бързо, за да го смажеш както искаш, трябва да извадиш металната втулка от тампона, без разглобяване може да пръскаш с дълбоко проникваш спрей, който не е агресивен към гума, ще ти напиша на лично какъв ползвам понякога.
Значи няма нещо особено около свалянето на амортисьора, не се отпуска някък пружината.
Добре това ме успокоява и мисля да се захвана сам с задачата.
Аз си взех на TRW не съм смазвал нищо. Ти искаш да свалиш тампоните на новите си носачи ли ? Или ще слагаш полиуретанови ? За мен е глупост да вадиш нови, вече монтирани тампони на носача. Но както си решиш.
Аз лично до сега съм смазвал само полиуретанови тампони. Със спрей за вериги на мотор. Мисля, че към 20лв струваше някъде. А до колкото знам, един тампон разскърца ли се значи си заминава. Освен, ако не е горе посочения
Аз лично до сега съм смазвал само полиуретанови тампони. Със спрей за вериги на мотор. Мисля, че към 20лв струваше някъде. А до колкото знам, един тампон разскърца ли се значи си заминава. Освен, ако не е горе посочения
Разглобявал ли си ги , или само така си чувал?Не подвеждай колегата да не ги смазва защото му гарантирам , че максимум на първият месец ще се разскърцат, и ще се скапят два пъти по бързо!
Някъде назад в темата бях чел, че колегите са ги смазвали. Май няма да свалям нищо директно ще ги монтирам апък ако се разскърцат ще ги мисля.
Не се набутвай два пъти за труд ами си ги смажи но не със спрей за вериги а със силиконова грес защото тази гума така като я гледам не е маслоустойчива и още по бързо ще се изяде от втулката.Втулката излиза много лесно дори с отверка, аз не съм ползвал даже и менгаме!
От казаното по-горе, според тебе разглобявал ли съм, или съм чувал.? Или гледаш да се дразниш нещо. Не подвеждам никой, казвам аз какво съм направил. Моите ги карам вече 4-5 месеца и няма помен от скърцане. Но не са ATEC, а TRW, ако за тези е установено, че искат смазка да смазва. Явно самия носач е толкова качествен, щом за 10 дена почва да скърца. Казал съм на колегата сам да си преценя, така че не ме обвинявай, че подвеждам някой. Айде със здраве.
Не съм сигурен , но съм чувал, че точно ТRW-то е пълно с бяла силиконова смазка.Просто не ми се вярва да няма смазка и да не прискърцва, защото там втулките са въртят в тампона.Нека ако някой лично е отварял TRW да сподели!
Днес отворих единия тампон и останах потресен, вътре беше от сухо по-сухо ....
ЩЕ се отварят и смазват тампоните на горните носачи, замислям се дори и за шарнирните болтове на 4-те носача.
С какво да ги смажа, с обикновена грес става ли ? Има ли опастност да повреди материала ? Утре смазвам и ще захващам разглобяването. Ако може да кажете какво да взема за смазването, няма да е спрей няма да е достатъчно ще трябва някаква грес.
Comment